• Gratis verzending vanaf 75 EUR
 • Verzending naar NL & BE
 • Duurzaam verpakt

Retourneren

 

Herroepingsrecht

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Zorg ervoor dat de retournering is aangemeld bij mij voordat je het product ter retournering aanbied.

 

Plichten

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan MetEigenHanden.nl geretourneerd worden. Het product dient ongebruikt en in verkoopbare staat geretourneerd te worden.

 

Bedrag

Je krijgt van mij het aankoopbedrag van het product teruggestort op de rekening waarvan ook het product betaald is. Indien je de gehele order retour wil doen krijg je ook de verzendkosten overgeboekt. De kosten voor retour van jouw locatie naar MetEigenHanden.nl zijn voor je eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van het bedrijf waarmee je verzendt (zoals PostNL.nl).

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig om het product te beoordelen dan kan deze waardevermindering van het product aan jou worden doorberekend. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour  goed verpakt is in de originele verpakking.

 

Terugbetaling

MetEigenHanden.nl zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van je retour terugstorten mits het product in goede staat is.

 

Retournering

 1. Stuur de annulering via het contactformulier of via een email naar info@meteigenhanden.nl.
  Order / bestelnummer
  Welk(e) product(en)
 2. Verzend* binnen 14 dagen je retour naar:
  Diana Hobby & Lifestyle

  MetEigenHanden.nl

  t.a.v. Retouren
  Binnenhaven 5
  8256 CT, Biddinghuizen

*De retourkosten zijn voor de koper

Uitzonderingen

Gepersonaliseerde en op maat gemaakte producten kunnen niet worden geretourneerd. Bijvoorbeeld persoonlijke borduurwerken met een naam en/of datum. Zie voor meer specifieke uitzonderingen de Algemene Voorwaarden.